Ίδια πάθη, διαφορετικές ανάγκες!

Η οδήγηση είναι ένα πάθος, είναι ελευθερία! Η Generali το καταλαβαίνει. Γνωρίζει όμως ότι οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν. Γι’ αυτό δημιούργησε το Speed. Ένα νέο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου, που καλύπτει κάθε σας ανάγκη με μοναδική ευελιξία. Για να απολαμβάνετε διαδρομές χωρίς άγχος.

Τα τρία προγράμματα του Speed δίνουν ευελιξία επιλογών, προσφέροντας από τη βασική υποχρεωτική κάλυψη που ορίζει ο νόμος, μέχρι και τον πιο ολοκληρωμένο συνδυασμό παροχών. Παράλληλα, σας δίνουν πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων που φέρουν τη σφραγίδα της Generali.

Τώρα η ασφάλειά σας μπορεί να είναι και οικονομική και Generali

Τα πλεονεκτήματα του Speed
  • Πολλαπλές επιλογές καλύψεων
  • Τιμολόγηση σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οδηγού, βασισμένη σε ενδελεχή επιστημονική μελέτη όλων των παραγόντων που διαμορφώνουν το σωστό ασφάλιστρο ανά περίπτωση
  • Πολλαπλές επιλογές απαλλαγών στις μικτές ασφαλίσεις
  • Συμφωνημένη αξία οχήματος σταθερή για 2 έτη
  • Επισκευή οχήματος στο δίκτυο Συνεργαζόμενων Συνεργείων, χωρίς εκταμίευση χρημάτων από τον ασφαλισμένο
  • After sales service και πρόσβαση σε προνομιακές υπηρεσίες όπως προνομιακό τιμολόγιο για υπηρεσίες που πιθανώς χρειαστείτε (π.χ. service αυτοκινήτου, επισκευή, δωρεάν κάρτα καυσαερίων) στα Συνεργαζόμενα Συνεργεία
  • Δυνατότητα αντικατάστασης αυτοκινήτου σε περίπτωση ζημιάς (με επισκευή σε Συνεργαζόμενο Συνεργείο)

Το Speed αποτελείται από τρία επιμέρους, κλιμακούμενα, προγράμματα ασφάλισης, τα οποία προσφέρουν στον πελάτη τη δυνατότητα να επιλέξει το κόστος αλλά και την έκταση της κάλυψης που επιθυμεί, σύμφωνα με τις δικές του, προσωπικές ανάγκες.

DOWNLOAD

Κατεβάστε το έντυπο του προγράμματος

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
SPEED 1

Ενημερωτικό Εντυπο Πληροφοριών

Εγγραφο Πληροφοριών (IPID)

SPEED 2

Ενημερωτικό Εντυπο Πληροφοριών

Εγγραφο Πληροφοριών (IPID)

SPEED 3

Ενημερωτικό Εντυπο Πληροφοριών

Εγγραφο Πληροφοριών (IPID)

SPEED 4

Ενημερωτικό Εντυπο Πληροφοριών

Εγγραφο Πληροφοριών (IPID)

Μy Drive

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
captcha

Συμπληρώστε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της Generali θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.