ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Η θάλασσα, η αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης… μια μικρή απόδρασή από την καθημερινότητα!

Τα σκάφη αναψυχής μας ταξιδεύουν, προσφέροντάς μας μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης, με την προϋπόθεση όμως ότι έχουμε προνοήσει για την ασφάλεια των επιβατών που μεταφέρουμε, αλλά και για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν.

Ο Όμιλος Generali εξειδικεύεται στις ασφαλίσεις σκαφών από την ίδρυσή του. Σήμερα, συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιριών στην ασφάλιση σκαφών αναψυχής  παγκοσμίως, κατέχοντας την πρώτη θέση  σε χώρες με μεγάλη παράδοση στην ακτοπλοΐα, όπως Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία.

Ανακαλύψτε τι μπορεί να προσφέρει σε εσάς.

Τι συμπεριλαμβάνεται στην Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη Σκάφους;

Αφορά ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους από υπαιτιότητα του κατόχου του σκάφους. Η κάλυψη αυτή σας προστατεύει από τυχόν οικονομικές απώλειες που μπορεί να υποστείτε, εάν κληθείτε να αποζημιώσετε τρίτους σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς, όπως π.χ. τραυματισμό, θάνατο τρίτου, υλικές ζημιές άλλων σκαφών ή λιμένων και ρύπανση.

Και οι υπόλοιπες βασικές καλύψεις;

Πρόκειται για Ασφάλιση Ιδίων Ζημιών και αφορά ζημιές που μπορεί να υποστεί το ίδιο το σκάφος σας από πυρκαγιά, κλοπή, ζημιές από σύγκρουση ή πρόσκρουση, κινδύνους θαλάσσης κ.α. Η κάλυψη αυτή προστατεύει τα περιουσιακά σας στοιχεία από τυχαία γεγονότα, τα οποία μπορεί να επιφέρουν μέχρι και την ολική απώλεια του σκάφους σας.

Υπάρχουν και άλλες, προαιρετικές καλύψεις;

Φυσικά. Μερικές από τις πολλές προαιρετικές καλύψεις που παρέχει η Generali είναι:

  • Αστική ευθύνη από και προς σκιέρ
  • Κάλυψη ιδίων ζημιών σε πανιά και κατάρτια κατά τη διάρκεια αγώνων
  • Μηχανικές βλάβες (εσωλέμβιες ή έσω/έξω μηχανές)
  • Ασφάλιση των προσωπικών σας αντικειμένων κατά την παραμονή σας στο σκάφος
  • Πτώση της εξωλέμβιου μηχανής στη θάλασσα
  • Κάλυψη κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σε trailer
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
captcha

Συμπληρώστε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της Generali θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.