ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Οι έννοιες άνθρωπος, συνεργάτης και ομάδα βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των αξιών που χαρακτηρίζουν μια σύγχρονη, ανταγωνιστική επιχείρηση. Μέσα από τη συνεργασία οι στόχοι επιτυγχάνονται, οι δεσμοί δυναμώνουν, η ψυχολογία ανεβαίνει. Έτσι λοιπόν, η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού είναι πρωταρχικό ζητούμενο για κάθε δυναμική, αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Οι επιχειρήσεις είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί τους, η διάθεσή τους για προσφορά, η ταύτισή τους με έναν κοινό στόχο. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει κανείς ότι η επιχείρηση για την οποία δίνει τον καλύτερό του εαυτό δεν είναι ένας απρόσωπος οργανισμός, αλλά ότι ενδιαφέρεται και φροντίζει για τους ανθρώπους της.

Η Generali, με την τεχνογνωσία ενός παγκόσμιου οργανισμού και την εμπειρία 130 ετών, μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη λύση υγείας για την πιο πολύτιμη ομάδα, την ομάδας σας!

Συγκεκριμένα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με 10 έως 30 κυρίως ασφαλισμένους (αριθμοί χωρίς τα εξαρτώμενα μέλη). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ασφάλισης και για μικρότερες ομάδες, αναλόγως του αριθμού εξαρτώμενων μελών των εργαζομένων.

Επιπλέον, για περισσότερες από μια επιχειρήσεις με κοινό νόμιμο εκπρόσωπο και παρεμφερές αντικείμενο, μπορεί να δημιουργηθεί ένα κοινό συμβόλαιο.

Ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα της επιχείρησης σας μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

GP1 GP2 GP3
Ασφάλεια ζωής tick-for_tables tick-for_tables tick-for_tables
Μόνιμη Ολική/Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα tick-for_tables tick-for_tables tick-for_tables
Ευρεία νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη tick-for_tables tick-for_tables tick-for_tables
Νοσοκομειακή περίθαλψη tick-for_tables tick-for_tables tick-for_tables
Νοσοκομειακό επίδομα μη χρήσης tick-for_tables tick-for_tables tick-for_tables
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια tick-for_tables tick-for_tables
Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη tick-for_tables tick-for_tables
Παροχές μητρότητας tick-for_tables

Οι παραπάνω πληροφορίες αποτελούν μια περίληψη των προγραμμάτων και δεν περιλαμβάνουν τα ποσά των καλύψεων. Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προγράμματα GP και την πλήρη γκάμα καλύψεων, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή ένα από τα γραφεία πωλήσεων της Generali.

Εάν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε ένα δικό σας ομαδικό πρόγραμμα και να επιλέξετε ελεύθερα τις καλύψεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ή με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο, για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

 

Η Generali σας προσφέρει ακόμη περισσότερα!

GPS – Generali Privilege System

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης με ειδικές εκπτώσεις και δωρεάν παροχές σε όλο το φάσμα των ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών.

Το GPS προσδίδει προστιθέμενη αξία στο τρόπο που αντιλαμβάνονται οι εργαζόμενοι το ομαδικό πρόγραμμα παροχών υγείας του εργοδότη τους. Έχει δημιουργηθεί με αποκλειστικό σκοπό να διευκολύνει οικονομικά, αλλά και διαχειριστικά τον εργαζόμενο ο οποίος επιθυμεί να κάνει χρήση του προγράμματος ασφάλισής του, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, και παρέχει καθοδήγηση για ιατρικά θέματα, πληροφορίες για το δίκτυο ιατρών, τα νοσηλευτικά ιδρύματα, διαγνωστικά κέντρα κ.α.

Εξασφαλίζει το καλύτερο κόστος και για τον εργοδότη αλλά και τους εργαζόμενους, όταν καταβάλουν οι ίδιοι το κόστος. Το σύστημα GPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ασφαλισμένους (κυρίως και εξαρτώμενα μέλη) των ομαδικών συμβολαίων, αλλά και τους εργοδότες τους.

Τι προσφέρει το GPS;
  • 700 γιατροί σε όλη την Ελλάδα κάθε ειδικότητας
  • Απευθείας πληρωμή στους γιατρούς με χρήση του Health Club
  • 100% κάλυψη ιατρικών επισκέψεων, χωρίς εκταμίευση από τον ασφαλισμένο
  • Απευθείας πληρωμή - ταυτόχρονα - σε Euromedica, Βιοιατρική και Δίκτυο Υγεία με 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα, χωρίς εκταμίευση από τον ασφαλισμένο
  • Εκτεταμένα δίκτυα Νοσοκομείων με απευθείας εξόφληση, χωρίς εκταμίευση από τον ασφαλισμένο
  • Η πιο ολοκληρωμένη λύση της ασφαλιστικής αγοράς στα E-Services για την ενημέρωση των ασφαλισμένων

Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς εκταμίευση, με άμεση πληροφόρηση, για όλα τα θέματα που αφορούν την ασφάλιση μέσα από την εφαρμογή.

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα MyGenerali

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα MyGenerali είναι στη διάθεση όλων των ασφαλισμένων σε Ομαδικό Συμβόλαιο στη Generali και μάλιστα δωρεάν. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να βρουν τις καλύψεις τους, το ενημερωτικό φυλλάδιο, τις αποζημιώσεις τους και σε ποια φάση βρίσκονται, τα εκκαθαριστικά των αποζημιώσεων, τα προστατευόμενα μέλη που έχουν δηλώσει και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ασφάλισης.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
captcha

Συμπληρώστε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της Generali θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.