ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Οι επιχειρήσεις είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί τους, η διάθεσή τους για προσφορά, η ταύτισή τους με έναν κοινό στόχο. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει κανείς ότι η επιχείρηση για την οποία δίνει τον καλύτερό του εαυτό δεν είναι ένας απρόσωπος οργανισμός, αλλά ότι ενδιαφέρεται και φροντίζει για τους ανθρώπους της.

Η αβεβαιότητα που χαρακτηρίζει την εποχή μας προκαλεί ανησυχία και επιπλέον πίεση στους εργαζόμενους, οι οποίοι θέλουν να εξασφαλίσουν κάτι για το μέλλον τους και την οικογένειά τους. Με τα ομαδικά συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα μπορείτε να προσφέρετε στους ανθρώπους σας μια παροχή που θα τους κάνει να νιώσουν πιο αισιόδοξοι και σίγουροι, με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Τα προγράμματα Generali δημιουργήθηκαν με την τεχνογνωσία ενός παγκόσμιου οργανισμού και την εμπειρία 130 ετών, προσφέροντας ευελιξία και ολοκληρωμένες λύσεις ομαδικής ασφάλισης, σε επιχειρήσεις κάθε είδους.

Γιατί να προτιμήσετε την Generali;
 • Ακούμε τις ανάγκες σας: Η Generali κυριαρχεί στο χώρο των ομαδικών συνταξιοδοτικών προγραμμάτων με μεγάλη γκάμα λύσεων και πελατοκεντρική ευελιξία και μπορεί να προσφέρει λύσεις βασισμένες στις ανάγκες και το προφίλ των εργαζομένων σας
 • Είμαστε δίπλα σας παρέχοντας υποστήριξη και συμβουλευτική από έμπειρα στελέχη
 • Διαθέτουμε παγκόσμια εμπειρία: Η στρατηγική επιχειρησιακή μονάδα του Ομίλου Generali, GEB, αποτελεί παγκόσμια δύναμη στις Ομαδικές Ασφαλίσεις και διαχειρίζεται αποκλειστικά ασφαλίσεις Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικών εταιριών.
 • Υψηλή εξειδίκευση: Με έδρα στις Βρυξέλλες και γραφεία στις σημαντικότερες αγορές (Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Βιέννη, Χονκ Κονγκ και Ηνωμένες Πολιτείες), η GEB αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στην αγορά των Ομαδικών Ασφαλίσεων:
  • με περισσότερους από 1,500 πολυεθνικούς πελάτες.
  • με συνολικά ασφάλιστρα που ξεπερνούν τα 1,8 δις.
  • με μια γκάμα από 450 διεθνή ασφαλιστικά προγράμματα
  • με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες ανά τον κόσμο
Γιατί να επιλέξετε ένα Ομαδικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα;
 • Για να προσφέρετε επιπλέον ασφάλεια και οικονομική ανεξαρτησία στο προσωπικό σας
 • Γιατί σας προσφέρει επενδυτικές λύσεις για μεγαλύτερες αποδόσεις, αλλά και αποταμιευτικά προγράμματα με εισφορές από τον εργοδότη και τον εργαζόμενο - εάν αυτός το επιθυμεί

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ Ηλεκτρονική Πλατφόρμα MyGenerali

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα MyGenerali είναι στη διάθεση όλων των ασφαλισμένων σε Ομαδικό Συμβόλαιο στη Generali, εντελώς δωρεάν. Οι ασφαλισμένοι μπορούν ενημερωθούν για τις δυνατότητες του προγράμματος, να βρουν στατιστικές πληροφορίες, να δουν τα προστατευόμενα μέλη που έχουν δηλώσει κ.α. Ο κάθε εργαζόμενος έχει τον δικό του προσωπικό κωδικό και πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
captcha

Συμπληρώστε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της Generali θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.