Σημείωση: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω των capital controls, ισχύουν περιορισμοί στον τρόπο διάθεσης όλων των επενδυτικών και συνταξιοδοτικών προγραμμάτων βασιζόμενων σε επενδύσεις.

Δημιουργήστε το καλύτερο σενάριο και αφήστε τα παιδιά σας να σκηνοθετήσουν τη ζωή που ονειρεύονται!

Η Generali, γνωρίζοντας ότι θέλετε να προσφέρετε το καλύτερο δυνατό στα παιδιά σας, σάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε οι ίδιοι το πρόγραμμα ασφάλισής τους.

Με το Junior Principle τα παιδιά σας θα έχουν τη δυνατότητα, τη στιγμή που θα το χρειαστούν, να εισπράξουν ένα σημαντικό κεφάλαιο το οποίο θα τους επιτρέψει να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους, να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή να εξοπλίσουν το γραφείο τους, κάνοντας έτσι ένα πετυχημένο ξεκίνημα για τη σταδιοδρομία τους.

Το Junior Principle ως Unit Linked προϊόν σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε το αύριο των παιδιών σας στοχεύοντας σε υψηλές αποδόσεις. Το πρόγραμμα σας προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες επιλογών, για τη δημιουργία του κεφαλαίου, που θα εισπράξουν τα παιδιά σας μελλοντικά, καθώς και για τον τρόπο καταβολής του.

Χαρακτηριστικά
 • Δυνατότητα μεγιστοποίησης κεφαλαίου μέσω επενδύσεων
 • Περιοδικό ασφάλιστρο
 • Μετατροπή αποταμίευσης σε μηνιαίο εισόδημα για 5 ή 10 χρόνια ή εφάπαξ καταβολή
Επιλογές
 • Επιλογή του επενδυτικού ρίσκου μέσα από τρία επενδυτικά χαρτοφυλάκια:
 1. Generali Stable: Αναλαμβάνετε χαμηλό επενδυτικό ρίσκο, στοχεύοντας στη διαφύλαξη της αξίας των κεφαλαίων σας.
 2. Generali Balanced: Εξασφαλίζετε μια ισορροπημένη σχέση ανάμεσα στο επενδυτικό ρίσκο και σε υψηλότερες αποδόσεις.
 3. Generali Dynamic: Εφαρμόζοντας την πλέον δυναμική επενδυτική στρατηγική, επιλέγετε υψηλότερο επενδυτικό ρίσκο στοχεύοντας στις μέγιστες δυνατές αποδόσεις.
 • Ευελιξία στον χρόνο και τον τρόπο καταβολής του κεφαλαίου
 • Συνέχιση του προγράμματος από την Generali σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας ή θανάτου του συμβαλλόμενου από ατύχημα ή ασθένεια.
 • Δυνατότητα μετατροπής ασφαλίστρου
 • Έκτακτες καταβολές
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
captcha

Συμπληρώστε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της Generali θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.