ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για εσάς που θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, να έχετε καλύτερη εικόνα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και των ζημιών σας, η Generali σας δίνει on-line εργαλεία για τη διαχείριση των ασφαλιστηρίων σας αλλά και τις πληρωμές τους…

Δείτε πόσο εύκολη και απλή μπορεί να γίνει η ασφάλιση σήμερα!

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΝΕΟ My Health Assistance

Η νέα ψηφιακή υπηρεσία για όλους τους ασφαλισμένους του προγράμματος Health Keeper είναι στη διάθεσή σας με ένα μόνο κλικ!

Μπείτε στο My Health Assistance από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας και απολαύστε μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης. Εισάγοντας τον Αριθμό Συμβολαίου, τον Κωδικό Πελάτη, το τηλέφωνο και το email σας αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στις παροχές του προγράμματός σας. Εύκολα, γρήγορα και απλά μπορείτε να κλείσετε online ραντεβού με γιατρό της ειδικότητας που σας ενδιαφέρει, να προγραμματίσετε διαγνωστικές εξετάσεις και check-up σε μέρες και ώρες της επιλογής σας και με το πάτημα ενός κουμπιού να λάβετε ιατρική υποστήριξη οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Η θωράκιση της υγείας σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη!

My Health Assistance

My Generali

Ο νέος ψηφιακός χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τους ασφαλισμένους της Generali είναι εδώ! Με το My Generali μπορείτε να έχετε πρόσβαση, από όπου κι αν βρίσκεστε, στα συμβόλαια σας, τις πληρωμές και τις αποζημιώσεις σας. Μπορείτε να βρίσκετε ανά πάσα στιγμή όλα τα ασφαλιστήριά σας, να πληρώνετε online, αλλά και να παρακολουθείτε την εξέλιξη ενός αιτήματος αποζημίωσης.

Οι πληροφορίες βρίσκονται οργανωμένες σε ευδιάκριτες κατηγορίες, ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα τα στοιχεία που σας αφορούν. Το φιλικό περιβάλλον και η βήμα-προς-βήμα καθοδήγηση, καθιστά την πλοήγηση στο MyGenerali, μια ευχάριστη και απλή εμπειρία.

Εγγραφτείτε δωρεάν στην εφαρμογή, από pc ή κινητό, για εύκολη και άμεση πρόσβαση στα έγγραφά σας, με ενημέρωση για τα ασφαλιστήριά σας 24/7.

My Generali

My Drive

Οδηγήστε με ασφάλεια & κερδίστε!

Εσείς πόσο ασφαλής οδηγός είστε; Η εφαρμογή για smartphones, My Drive, της Generali σας βοηθά να βελτιώσετε την οδηγική σας συμπεριφορά με τον πλέον ευχάριστο αλλά και αξιόπιστο τρόπο, και παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε έκπτωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας, έως και 30%!

Καθώς την χρησιμοποιείτε, η εφαρμογή καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις συνθήκες των διαδρομών σας και υπολογίζει το ατομικό σας σκορ οδηγικής συμπεριφοράς. Το σκορ σας διαμορφώνεται με βάση την ταχύτητα, τον τρόπο που φρενάρετε, στρίβετε ή επιταχύνετε. Μετά από κάθε ταξίδι, μπορείτε να δείτε την ανάλυση της διαδρομής σας καθώς και τα σημεία της οδήγησής σας που χρήζουν βελτίωσης. Επιπλέον, η εφαρμογή σας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές οδικής ασφάλειας, αλλά και tips για τη μείωση κατανάλωσης των καυσίμων σας.

Κατεβάστε σήμερα την εφαρμογή My Drive της Generali στο κινητό σας και απολαύστε μια νέα εμπειρία οδήγησης κερδίζοντας σε ασφάλεια και κόστος!

Drive your best, pay less!

My Drive

* Η εφαρμογή διατίθεται αποκλειστικά σε κατόχους ασφάλισης Speed 2 & 3. H έκπτωση, έως 30% βάσει του ατομικού σκορ οδηγού, εφαρμόζεται στη βασική κάλυψη της Αστικής Ευθύνης προς Τρίτους. Διαβάστε τους όρους & προϋποθέσεις χρήσης της εφαρμογής.

My Road Assistance

Ό,τι κι αν συμβεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, η Generali βρίσκεται δίπλα σας με ένα κλικ! Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία ηλεκτρονικά και σύντομα η Βοήθεια θα βρίσκεται κοντά σας.

Και για να νιώθετε ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορείτε να παρακολουθείτε από το κινητό σας ή το tablet, σε πραγματικό χρόνο την πορεία του οδηγού στο σημείο όπου βρίσκεστε!

Καλέστε Online Οδική Βοήθεια

My Road Assistance

Fast Pay

Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να εξοφλείται τα ασφάλιστρα σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Με την εφαρμογή FastPay, μπορείτε να πραγματοποιείτε ασφαλείς πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών, αλλά και να επιλέξετε την εξόφλησή τους σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Fastpay

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OneView

Μια ψηφιακή πλατφόρμα ενοποιημένων ασφαλιστικών υπηρεσιών!

Το OneView είναι η νέα πλατφόρμα της Generali που βασικό σκοπό έχει την απαλλαγή του συνεργάτη από χρονοβόρες διαδικασίες και την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών από ένα μόνο σημείο. Συγκεκριμένα, χάρη στην ενσωμάτωση διαφορετικών υπηρεσιών σε ένα διευρυμένο σύστημα, η εκτέλεση ασφαλιστικών εργασιών γίνεται πιο γρήγορη από ποτέ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η έκδοση ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου: μέσω του OneView έχετε τη δυνατότητα να τιμολογήσετε, να δημιουργήσετε προσφορά και να εκδώσετε ασφαλιστήριο.

Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε απευθείας κωδικούς μέσω eurotax. Και όλα αυτά μέσω ενός φιλικού προς το χρήστη σύστημα και 4 απλά διακριτά βήματα που μειώνουν το χρόνο έκδοσης του ασφαλιστηρίου σε 3 μόλις λεπτά!

Παράλληλα, μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με ασφαλιστήρια συμβόλαια και να εξάγεται τα δεδομένα που επιθυμείτε σε ψηφιακή μορφή. Η καινοτομία της νέας αυτής εφαρμογής δε σταματά εδώ. Η πλατφόρμα θα ενσωματώσει σταδιακά υπάρχοντα προγράμματα και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και χρήσιμα εργαλεία, ώστε να εξασφαλίσουμε την άμεση και αποτελεσματικότερη διαχείριση και της παραμικρής διαδικασίας που αφορά στις καθημερινές σας εργασίες.

Η ψηφιακή επανάσταση είναι πλέον στα χέρια σας.

Για πρόσβαση στις εφαρμογές Basis, Iris και Thesis μπορείτε να πατήσετε στον αντίστοιχο συνδέσμο.