Σημείωση: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω των capital controls, ισχύουν περιορισμοί στον τρόπο διάθεσης όλων των επενδυτικών και συνταξιοδοτικών προγραμμάτων βασιζόμενων σε επενδύσεις.

Δυναμικό όσο εσείς!

Κάθε φάση της ζωής προσφέρει τις δικές της ξεχωριστές απολαύσεις. Εσείς, που σήμερα επενδύετε με συνέπεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σίγουρα οραματίζεστε ένα υψηλό επίπεδο ζωής όταν θα αποσυρθείτε από τον επαγγελματικό στίβο. Το Pension Plan της Generali σας δίνει τη δυνατότητα να διασφαλίσετε ένα πρόσθετο εισόδημα, στην ηλικία που εσείς θα αποφασίσετε, για να ζήσετε και στο μέλλον, όπως επιθυμείτε και όπως σας αξίζει. Πρόκειται για ένα δυναμικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Unit Linked, το οποίο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στη δημιουργία του κεφαλαίου που θα εισπράξουν στη λήξη του συμβολαίου.

Το Pension Plan ξεχωρίζει, γιατί σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε το κεφάλαιό σας με πολλούς τρόπους, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια ενός απλού συνταξιοδοτικού προγράμματος. Ως Unit Linked προϊόν, σας δίνει τη δυνατότητα να επενδύσετε δυναμικά και χρόνο με το χρόνο να καθορίζετε την επενδυτική σας στρατηγική, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για υψηλές αποδόσεις. Παράλληλα, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το χρόνο αλλά και τον τρόπο που θα εισπράξετε το κεφάλαιο, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Χαρακτηριστικά
 • Δυνατότητα μεγιστοποίησης του κεφαλαίου σας μέσω επενδύσεων
 • Εγγυημένη σύνταξη
 • 10 έτη min διάρκεια ως ισόβια
 • Περιοδικό ασφάλιστρο
 • Ενημέρωση και διαφάνεια: Η Generali σάς ενημερώνει γραπτώς στο τέλος κάθε ημερολογιακού έτους για την αξία του επενδυτικού λογαριασμού σας, καθώς και για το σύνολο των πιστώσεων και χρεώσεων κατά τη διάρκεια του έτους.
Επιλογές
 • Δυνατότητα έκτακτων καταβολών
 • Πολλαπλές επιλογές μετατροπής κεφαλαίου σε σύνταξη
 • Επιλογή του επενδυτικού ρίσκου μέσα από τρία επενδυτικά χαρτοφυλάκια:
 1. Generali Stable: Αναλαμβάνετε χαμηλό επενδυτικό ρίσκο, στοχεύοντας στη διαφύλαξη της αξίας των κεφαλαίων σας.
 2. Generali Balanced: Εξασφαλίζετε μια ισορροπημένη σχέση ανάμεσα στο επενδυτικό ρίσκο και σε υψηλότερες αποδόσεις.
 3. Generali Dynamic: Εφαρμόζοντας την πλέον δυναμική επενδυτική στρατηγική, επιλέγετε υψηλότερο επενδυτικό ρίσκο στοχεύοντας στις μέγιστες δυνατές αποδόσεις.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
captcha

Συμπληρώστε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της Generali θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.